واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

روند افزایشی خط گرسنگی و فقر در ترکیه

داده‌های اقتصادی در ترکیه نشان می‌دهد روند افزایشی خط گرسنگی و فقر در این کشور همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه (سندیکای) کارگری ترکیه با انتشار گزارشی آمار مربوط به خط فقر و گرسنگی را برای ماه آوریل سالجاری اعلام کرد.

بنا بر این گزارش خط گرسنگی در ماه آوریل ده هزار و ۱۳۵ لیر و خط فقر نیز به رقم ۳۳ هزار و ۱۴ لیر رسیده است.

خط گرسنگی در ماه مارس نه هزار و ۵۹۱ لیر و خط فقر نیز ۳۱ هزار و ۲۴۰ لیر اعلام شده بود.

همچنین خط گرسنگی ترکیه در ماه فوریه در حد هشت هزار و ۷۸۲ لیر و برای خط فقر نیز مبلغ ۳۰ هزار و ۳۷۹ لیر ثبت شده بود.

متوسط نرخ تورم (دولتی) سالانه ترکیه از مرز ۷۱ درصد عبور کرده و نرخ تورم موسسه‌های اقتصادی غیر وابسته نیز به ۱۳۰ درصد رسیده است.

شاخص‌های مالی در ترکیه نشان می‌دهد اقتصاد این کشور در انتظار روز‌های دشوارتری است.

بنا بر آمار منتشره از سوی بانک مرکزی ترکیه انباشتگی بدهی خارجی این کشور تا پایان سال جاری میلادی ۴۵۹ میلیارد دلار اعلام شده، رقمی که در تاریخ ترکیه بعنوان یک رکورد محسوب شده و از ۵۰ درصد درآمد ناخالص ملی این کشور نیز فراتر رفته است.

این در حالیست که ترکیه در آستانه انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری، تبعات دو زلزله بزرگ اخیر با زیان مالی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار را هم به دوش می‌کشد.

کارشناسان معتقدند با توجه به نیاز مبرم ترکیه به تامین مالی و سرمایه گذاری خارجی، کسری جاری ۳۰ میلیارد دلاری در بازه یکساله، نزدیک بودن سررسید ۱۵۲ میلیارد دلاری بدهی خارجی و حساسیت بیش از اندازه بازار‌های این کشور به شوک‌های اقتصادی، پیش بینی می‌شود آثار مخرب وابستگی بیش از حد اقتصاد ترکیه به ارز‌های خارجی در ماه‌های پساانتخاباتی نیز با شدت بیشتری ادامه یابد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار